Stijlvol webdesign & grafisch ontwerp.

Zenjoy uit Leuven bouwt toonaangevende websites en apps.
We vergroten impact van domeinexperten en organisaties.

bel ons op
016 43 93 81

Digital
agency

Zenjoy uit Leuven is een digital agency met een sterke focus op de combinatie van technologie en menswetenschap.

We werken met startups en spin-offs, kleine zelfstandigen en grote multinationals, non-profit en overheidsorganisaties.

Doelgerichte oplossingen.

Dankzij een brede expertise en diversiteit aan profielen realiseren we voor uiteenlopende uitdagingen menselijke, haalbare en toekomstgerichte oplossingen.

Een nieuwe website, een mobile app of een custom applicatie op maat: Zenjoy werkt samen met jouw organisatie een aantrekkelijke én handige digitale oplossing uit.

Een nieuwe look nodig? We bepalen met jou de juiste sfeer en ontwikkelen de visuele elementen die daar bij horen: logo, huisstijl, webdesign, drukwerk, promomateriaal, ...

Online aanwezigheid bestaat uit meer dan alleen een website of app. Om je doelgroep te bereiken wil je eerst zorgen dat ze op je website terecht komen. Maar hoe zorg je daar nu precies voor?

Onze aanpak.

We luisteren, dagen uit en gaan enthousiast samen op weg. Doel: impact voor uw organisatie, brand, onderneming, praktijk of project!

Ons multidisciplinair team bekijkt ieder project vanuit verschillende invalshoeken, wat resulteert in doordachte, gebruiksvriendelijke en robuuste oplossingen. Aan de ene kant werken we ons in in het domein van onze klanten, om écht hun vraag te begrijpen. Aan de andere kant werken we nauw samen met onze klanten en doorlopen we het proces samen.

Mee nadenken is een van onze sterke punten. Klanten waarderen de manier waarop we begrijpen, vertalen en uitdagen. Ons doel is immers ervoor te zorgen dat jouw organisatie een oplossing krijgt die echt een meerwaarde is, rekening houdend met de context. Zo levert onze hulp als digitale partner het gewenste resultaat op.

Meer weten over onze aanpak

Gezondheid en Wetenschap

Website met betrouwbare medische info op mensenmaat

In opdracht van de Vlaamse Gemeenschap ontwikkelde Cebam een website die wetenschappelijke kennis rond gezondheid vertaalt naar toegankelijke en begrijpbare informatie voor een groot publiek.

Elsyca

Belgisch techbedrijf met internationale reikwijdte

Een langdurig partnerschap op vlak van development, grafisch ontwerp en marketing.

Elsyca is een innovatief techbedrijf dat wereldklasse is op zijn domein: het ontwerpen, modelleren, simuleren en optimaliseren van elektrochemische processen.

Ectosense

Prototype voor digitale zorg bij slaapstoornissen

Dankzij een intens partnerschap bezorgden we deze Medtech startup een vliegende start. Van brand, over productdesign, tot softwareprototyping op web, mobile en wearables.

Karavaan & Joker

Platform voor vrijwilligers met wanderlust

Karavaan & Joker, stonden voor de uitdaging het samenwerken tussen vrijwilligers onderling en de organisatie te digitaliseren.

Interesse?

Contacteer ons

ACHG Academische Stichting Leuven Adjunct Gouverneur Alegria Alles over Pesten Appartementen Calpe BOBR Bevrijdingsfilms Bexem Bitos Bladmuziekcollectie van de openbare omroep Brainwise CLBchat CPZ Cebam Cliëntenforum Cogen DBOH DataMerit Datashift De Wissel EPI-Centre Ecopower Ectosense Elsyca Eureka Eyeclinic GD&A Advocaten Gezondheid en Wetenschap Hammer IMS Haystack consulting Het huis van mijn moeder Huis van de Arbeid Karavaan Konings Leading Insights New Deal Academy Provincie Gouverneur Vlaams-Brabant The Art of Hmm Vlaams-Brabant