Onze aanpak: Web & App Development

waves
0 resultaten
shape Analyse: Actief luisteren en heldere afspraken

Analyse

Actief luisteren en heldere afspraken
01

Analyse  Bij de start van een project is het essentieel om duidelijk te definiëren wat je wilt bereiken en waarom. Wie zijn er allemaal bij betrokken? In welke omstandigheden bevinden jullie je? Dit helpt ons om de juiste aanpak te bepalen. We vertrekken daarbij vanuit jullie expertise. Jullie kennen jullie domein immers het beste, wij het onze.

Samen maken we heldere afspraken met concrete doelen en deadlines. Een project leeft en evolueert voortdurend. Daarom is het cruciaal om ons aan te passen en bij te sturen waar nodig. Actief luisteren naar feedback en open communicatie zijn daarbij essentieel.

shape Wireframing: Schema's, structuren en samenhang

Wireframing

Schema's, structuren en samenhang
02

Wireframing  De bedachte oplossing zetten we om in wireframes. We creëren overzichtelijke schermen met alle elementen van de website of applicatie. Belangrijk hierbij is dat we altijd de eindgebruiker centraal zetten: een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring is essentieel voor het succes van het project.

Aan de hand van user stories brengen we de wensen en behoeften van jullie en jullie gebruikers in kaart. Dit helpt ons om alle onderdelen van een website of app te structureren. Flowcharts, clickable mockups en user testing zijn hierbij veelgebruikte methoden. Door iteratief te werken naar een testbaar prototype of concrete blueprint, leveren we een basis op waar ook aan andere ontwikkelaar mee aan de slag kan.

shape Architectuur: Weldoordachte & schaalbaar

Architectuur

Weldoordachte & schaalbaar
03

Architectuur  Voor een schaalbare website of betrouwbare app is een goed doordachte architectuur essentieel. Dit legt de basis en bepaalt hoe alle onderdelen met elkaar verbonden zijn. Een solide architectuur zorgt voor foutloze functionaliteit, schaalbaarheid en eenvoudig onderhoud. We maken daarbij een zeer bewuste, weloverwogen keuze voor de gebruikte technologieën.

Drie sleutelwoorden die we hierbij steeds hanteren: veiligheid, privacy en future-proof. Het bouwen op deze basisprincipes zorgt voor een oplossing die niet alleen voldoen aan de huidige eisen, maar ook klaar is voor toekomstige aanpassingen.

shape Design: Vormgeving op maat van project

Design

Vormgeving op maat van project
04

Design  Design speelt een essentiële rol in web- en app-ontwikkeling. Bestaat er al een huisstijl? Dan passen we dit in in de applicatie. We verwerken de aangeleverde elementen zodat ze een naadloos geheel vormen met de ontwikkelde software.

Het ontwikkelen van een website of app begint vaak met een leeg blad en de noodzaak om een nieuw design te creëren dat perfect aansluit bij jullie project. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe website, het restylen van een bestaande app of het creëren van een geheel nieuwe digitale ervaring, onze ontwikkelaars en designers werken nauw samen zodat de software ontwikkeling en vormgeving hand in hand gaan.

shape Ontwikkeling: Iteratief en robuust

Ontwikkeling

Iteratief en robuust
05

Ontwikkeling   Het ontwikkelen van een website, webapplicatie of mobiele app is een iteratief proces dat vraagt om nauwe betrokkenheid van alle partijen. In wekelijkse tot tweewekelijkse sprints brengen we het project tot leven en streven we ernaar om voor elke cyclus waarde op te leveren en iets testbaars af te ronden.

Een robuuste aanpak omvat aandacht voor zowel de technische aspecten als de gebruikerservaring. We blijven ons voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en om vertrouwd te blijven met diverse relevante technologieën. Hoewel complexe software nooit helemaal vrij is van bugs, streven we ernaar om een kwalitatief en duurzaam resultaat te leveren door best practices toe te passen in het gehele ontwikkelproces.

shape Testen: Early testing, better ending

Testen

Early testing, better ending
06

Testing & Kwaliteitscontrole Bij Zenjoy volgen we een agile benadering waarbij we in korte cycli eerst intern testen wat we ontwikkelen. De functionaliteiten die zijn voltooid zijn kunnen meteen ook door de klant worden getest Zo kunnen eventuele problemen, feedback of wijzigingen vroegtijdig worden geïdentificeerd en opgelost voordat het project gelanceerd wordt.

Geautomatiseerde testing zorgt dat er geen nieuwe fouten sluipen in functionaliteit die reeds eerder "af" was. In grotere projecten werken we soms ook met testgroepen en begeleide gebruikerstesten. Wanneer de website of applicatie klaar is voor lancering, voeren we nog een laatste interne controle uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. Elk project gaat door onze checklists, zo laten we niets aan het toeval over.

shape Go Live: Ready to launch

Go Live

Ready to launch
07

Go Live & Garantie  Het live-gaan van een website of applicatie is een belangrijk moment, voor jullie én voor ons. We zorgen ervoor dat dit soepel verloopt en zijn standby om snel te kunnen reageren.

De lancering van een website of applicatie is niet het eindpunt van onze samenwerking. We blijven betrokken bij jullie project om ervoor te zorgen dat de website of applicatie optimaal blijft functioneren en voldoet aan jullie verwachtingen. Ons team staat klaar om eventuele problemen direct aan te pakken en op te lossen, zodat jullie altijd kunnen rekenen op een hoogwaardige service.

Heb je een project voor ons?

Wij luisteren graag!