Onze aanpak: Strategie & Concept

waves
0 resultaten
shape Exploratie: Actief luisteren en heldere afspraken

Exploratie

Actief luisteren en heldere afspraken
01

Exploratie  Een project start bij Zenjoy met actief luisteren en de juiste vragen stellen. We willen jullie doel echt begrijpen. Daarbij vertrekken we van jullie expertise. Want jullie kennen jullie domein en wij het onze.

In de startfase bespreken we ook de stappen van het project, met concrete doelen en deadlines. Een project leeft en gaandeweg bijsturen is een evidentie, maar heldere afspraken zorgen voor duidelijkheid.

shape Concept: Reculer pour mieux sauter

Concept

Reculer pour mieux sauter
02

Concept  Na de eerste verkenning en verdieping gaat ons team aan de slag. We dompelen ons onder in jullie domein en werken ons in waar nodig.

 We komen bij jullie terug met een eerste voorstel dat we intern vanuit verschillende disciplines uitdaagden. Met jullie feedback verfijnen we dit concept.

shape Pitch en board: Betrokkenheid van stakeholders

Pitch en board

Betrokkenheid van stakeholders
03

Pitch en board  Een (nieuwe) strategie of concept uitwerken heeft veel impact op een organisatie. Tijdens het proces betrekken we naast een kernteam ook de juiste stakeholders.

Zo zorgen we voor een conceptpitch, nemen deel aan een board, … Werken aan betrokkenheid zorgt voor een gedragen resultaat. En we werken graag naar een resultaat dat werkt.

shape Concretisering: Design, UI/UX, Architectuur, Domein

Concretisering

Design, UI/UX, Architectuur, Domein
04

Concretisering  We leveren niet gewoon een high-level concept op. We zetten meteen de volgende stappen. We vertalen het concept in een concreet actieplan, een designconcept, werken UI/UX uit of tekenen een blueprint van de applicatie-architectuur.

De bedoeling is dat we iets opleveren waar meteen mee aan de slag kan gegaan worden, zodat het niet enkel bij ideeën blijft. Kortom, we maken het concreet.

shape Handover: Tastbare resultaten die aanzetten tot actie

Handover

Tastbare resultaten die aanzetten tot actie
05

Handover  We documenteren het doorlopen traject en creëren tastbare resultaten die we aan jullie overdragen. Zo hebben jullie alles in handen om het concept in realiteit om te zetten.

Ook bij die realisatie ondersteunen we jullie graag: zo vloeit een strategietraject naadloos over in branding, design, ontwikkeling of marketing.

Heb je een project voor ons?

Wij luisteren graag!