Divers & Getalenteerd

Zenjoy is een team van denkers, doeners, dromers en makers.
Een unieke synergie van talenten, met een grote passie voor het web & mobile.

We maken websites en mobiele apps

en innoveren met eigen producten.

 • Zenjoy bestaat sinds 2011. Onze missie is het creëren van moderne, resultaatsgerichte IT-oplossingen voor mensen, teams en organisaties. We willen je helpen om je activiteiten en vaardigheden te ontwikkelen op een eenvoudige en toegankelijke manier die resultaten oplevert. Zelf vormen we een divers multidisciplinair team dat expertise inbrengt vanuit uiteenlopende achtergronden.

 • Onze diversiteit laat ons toe om alles wat we doen vanuit verschillende standpunten te bekijken: de ingenieur die technisch de beste oplossing uitdoktert, de psycholoog die helpt jouw doelpubliek echt te begrijpen, de taalkundige die mee je boodschap verwoordt, de designer die dit alles knap vorm geeft. Zo zijn we in staat om doordachte en doeltreffende oplossingen te bieden die echt werken.

Ons team loopt over van talent

Van designers tot ingenieurs, onze kennis & vaardigheden zijn breed én diep.

 • Jeroen Nouwen

  Een wonder in Illustrator. Een held in HTML, CSS & JS.

  Ok, er is een (kleine) hoek af, maar vertrek met hem van een wit blad en er komen schitterende dingen naar boven. Als designer en front-end developer vertrekt hij vanuit concepten en zet deze om in werkelijkheid.

 • Wouter Horré

  Computerwetenschapper in hart en nieren. Een waar softwaregenie.

  Een burgerlijk ingenieur en doctor in de computerwetenschappen met een passie voor het internet, mobile & the internet of things. Geen programmeertaal te moeilijk en geen architectuur te complex: van embedded devices tot dedicated servers, zijn talent voor computers laat alles vlot lopen!

 • Koen Dewit

  Founder & Partner. Front-end. Business development.

  Zijn gedachten maken de gekste sprongen, hij is altijd goed gezind en kan enthousiast zijn over de vreemdste ideeën. Als hij zich samenzet met gestructureerde mensen, krijg je echt magie! Koen is een psycholoog met een voorliefde voor alles rond motivatie, communicatie en creativiteit. Voor coole marketingideeën, presentaties over het raakvlak van psychologie en technologie of een andere samenwerking is hij de te contacteren persoon!

 • Leen Buelens

  Founder & Partner. Analyse. Project management.

  Ze is de soort persoon die het geven van constructieve feedback tot een kunst maakt! Je kan niet anders dan houden van de manier waarop ze luistert, analyseert, mogelijkheden ziet en het beste naar voren brengt in mensen en projecten! Meer: Leen is een taalliefhebber geïntrigeerd door onderwijs. Binnen Zenjoy laat ze ook de administratieve machine foutloos draaien. Heb je een vraag? Leen helpt je voort in een triljoen talen!

 • Peter Dedene

  Founder & Managing director. Designer. Software Engineer.

  Hij is de drijvende kracht achter Zenjoy. Een burgerlijk ingenieur met een neus voor zaken en een passie voor het web, mobiele technologie en design. Hij heeft ook een grote interesse in persoonlijke ontwikkeling, management en ondernemerschap. Geef deze man een mac en toegang tot het internet en alles is mogelijk! Vragen of opmerkingen over code of design: bij hem moet je zijn!

Zin om ons team te versterken?
Wij zoeken momenteel een javascript developer en een front-end developer.

We bieden je top werkmateriaal, een professionele omkadering en een plaats in een top team met mensen die weten waarover ze spreken.

Javascript developer Front-end developer
Heb je een project voor ons?
Wij luisteren graag!
Contacteer ons
 • 100% Tevredenheid

  Wij zijn blij wanneer jij dit bent.

 • Fijne Samenwerking

  Een persoonlijke aanpak werkt.

 • Merkbaar Succes

  Wij helpen jouw bedrijf groeien.

 • Volledig Op Maat

  Elke oplossing is uniek.