Elsyca

Belgisch techbedrijf met internationale reikwijdte

Client
Elsyca

Diensten
Web Design, Branding, App, Development, Print

Bekijk project
www.elsyca.com

Omschrijving
Elsyca is een innovatief techbedrijf dat wereldklasse is op zijn domein: het ontwerpen, modelleren, simuleren en optimaliseren van elektrochemische processen.

Vraag

Elsyca, een Belgisch techbedrijf met technologie die een wereldwijd bereik heeft, zocht een (online) aanwezigheid die daarbij aansloot

In 2014 klopte Elscya bij ons aan voor de vernieuwing van hun website. Deze eerste samenwerking groeide uit tot een langdurig partnerschap. We ondersteunen hen bij hun marketing en communicatie, vooral wat het online luik betreft. Ook voor hun designwerk en print (voor bijvoorbeeld beurzen) kunnen ze op ons rekenen.

Daarnaast werken we voor hen ook projecten op maat uit. Doordat wij als team zowel designers als ingenieurs in onze rangen hebben, kunnen wij vlot inspelen op hun noden. Ze kunnen bij ons terecht voor het ontwerpen van een flyer, maar evenzeer voor een SaaS-applicatie op maat of het ontwikkelen van een online support center.

Aanpak

De samenwerking startte met een eerste vernieuwing van hun website. Dit ging gepaard met een vernieuwing van de branding van het bedrijf. Deze werd vervolgens doorgetrokken naar alle aspecten van hun digitale marketing en grafisch ontwerp.

Na de initiële opzet ondersteunden we hen bij verschillende aspecten van hun marketing: creatie van promotiemateriaal, beursmateriaal, digitale nieuwsbrieven, redesign van hun software interfaces ... Ondertussen kreeg de eerste rebranding na opnieuw een update en creëerden we voor hen ook een nieuwe website die hen veel mogelijkheden geeft qua content creatie en lead generation.

Resultaat

Een professionele brand, meer bezoekers, meer contactnames, meer downloads, een eerste SaaS-product én een langdurige samenwerking.

Een professionele brand, meer bezoekers, meer contactnames, meer downloads, een eerste SaaS-product én een langdurige samenwerking.

De voorbije jaren groeide Elsyca sterk en verankerde zich als succesvolle onderneming. Door hun verregaande expertise en state-of-the-art technologie zijn ze wereldklasse in hun vakgebied. 

Die expertise in de kijker zetten, daar dragen we graag ons steentje toe bij. We stelden onze expertise ook ter beschikking om een eerste SaaS-product uit te bouwen en ondersteunen hen nu om dit helemaal zelf in handen te nemen.

Andere cases

Bitos: naadloze Integratie van Kwaliteitsbewaking
Bitos: naadloze Integratie van Kwaliteitsbewaking
Health Tech
Rode Kruis Vlaanderen: EHBP & EHBO
Rode Kruis Vlaanderen: EHBP & EHBO
Health
Karavaan & Joker
Karavaan & Joker
Social
Doeners
Doeners
Public
Gezondheid en Wetenschap
Gezondheid en Wetenschap
Health
Noknok
Noknok
Health Social Public
Elsyca
Elsyca
Tech
Ectosense
Ectosense
Health

Heb je een project voor ons?

Wij luisteren graag!